Na een aantal weken verbouwen, is het eindelijk zo ver: op zaterdag 17 april heropenen we onze vernieuwde winkel. De kenmerkende ronde locatie aan het Raadhuisplein 38 is in een nieuw jasje gestoken en voorzien van de nieuwste collecties, een prachtig interieur en de meest moderne oogzorgapparatuur. De EyeCare winkel in winkelcentrum Middenwaard heeft inmiddels haar deuren gesloten. John en Christel Gooijers en hun team heten je graag welkom om de vernieuwde winkel aan het Raadhuisplein te bewonderen!

Een compleet nieuwe look
Leeggehaald, aangepast en weer aangekleed: het interieur is compleet veranderd. Dat geldt niet alleen voor alle meubels, maar ook de oogmeetapparatuur. In onze oogmeetruimte tref je een vernieuwd ZEISS Experience Center aan. Je ogen worden nóg nauwkeuriger en gedetailleerder opgemeten, met perfect zicht tot gevolg. En om de heropening van de vernieuwde EyeCare winkel te vieren, worden lokale ondernemers ook in het zonnetje gezet. Iedere klant die een bril koopt, krijgt een attentie om lokale ondernemers te steunen namens EyeCare Heerhugowaard. John en Christel Gooijers dragen graag bij aan de lokale gemeenschap. Zo heeft iedereen het beste vooruitzicht.

Alleen het beste voor jouw ogen
Dát is waar EyeCare voor staat. En dat was ook het absolute uitgangspunt voor de verbouwing van de winkel aan het Raadhuisplein 38. Onze collectie brillen en zonnebrillen is verder uitgebreid en nog altijd even compleet en gevarieerd. Ben je op zoek naar een fraaie zonnebril op sterkte? Profiteer dan van de aantrekkelijke aanbieding op de kwaliteitszonneglazen van ZEISS. De samenwerking met ZEISS voorziet je van een gepersonaliseerde kijkoplossing die naadloos aansluit bij jouw levensstijl. Dat is de service van EyeCare.


Uiteraard hebben wij onze winkel aangepast aan de richtlijnen van het RIVM en onze branchevereniging en ben je dus verzekerd van een veilige en vertrouwde omgeving waar je meer dan welkom bent. Je kan een afspraak maken via onze online agenda of via telefoonnummer 072-5740613.


Kom je snel een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel? Graag tot ziens!

John & Christel Gooijers

team EyeCare Heerhugowaard

Raadhuisplein 38

heerhugowaard@eyecare.nl