HEERHUGOWAARD - Op dinsdag 21 november a.s. organiseert aquariumvereniging een leerzame maar vooral nuttige avond voor alle bezitters van een zoetwater aquarium.

Voor slechts 1 Euro kunt u uw aquariumwater laten testen bij Hugo Aqua. Neem een tot de rand gevulde pot met aquariumwater mee, en wij testen het voor u met behulp van de nieuwste technieken. Na het testen vertellen we u hoe u (indien nodig) de waterwaarden kunt verbeteren, zodat uw vissen in het beste aquariumwater zwemmen wat u ze kunt bieden.

Verder wordt er een korte lezing gehouden over het begrip “aquariumhouden” met alles wat ermee te maken heeft en wat deze hobby zo mooi kan maken.

Heeft u geen water om te laten testen, maar bent u wel nieuwsgierig naar de lezing of heeft u vragen over uw aquarium? Er zijn een aantal ervaren leden van Hugo Aqua aanwezig om uw vragen te beantwoorden.


U bent van harte welkom in Buurthuis “De Ezel”, de avond begint om 20.15 en de toegang is gratis.
U kunt het buurthuis vinden in het Fabritiuspark te Heerhugowaard, de ingang en parkeerplaats vindt u naast de Dekamarkt Berckheidelaan 18. Er is voldoende parkeergelegenheid. Wie meer wil weten over deze aquariumavond, of over Aquariumvereniging Hugo Aqua in het bijzonder, kan telefonisch contact opnemen met de heer Zuijdam, tel. 072 5742751.

Ook kunt u eens een kijkje nemen op de website van Hugo Aqua: www.hugo-aqua.nl, of bekijk de facebook pagina: facebook.com/aquariumvereniging.hugoaqua