HEERHUGOWAARD - Kon jij of ken je iemand die tijdens de afgelopen lockdown niet kon stil zitten? Altijd op zoek naar uitdaging en beweging? Dan is zwemplan echt iets voor jou! De zwembaden mogen weer open en dus is het de perfecte tijd om te beginnen met zwemmen bij AquaWaarD.

Ons thuiszwembad is de Waardergolf in Heerhugowaard. Bij AquaWaarD zijn er meerdere verschillende watersporten te beoefenen zoals Waterpolo, Wedstrijdzwemmen en Hydrofitness en dan ook nog de belangrijkste en de basis van dit allemaal, het Zwemplan. Zwemplan is een les voor kinderen met minimaal een A-diploma waarbij je kennis maakt met alle mogelijkheden van de zwemsport zoals waterpolo, je alle zwemslagen nog beter leert beheersen en daarnaast ook nog het een en ander leert over reddend zwemmen.

Er is dus een grote diversiteit aan mogelijkheden om te doen tijdens een zwemplantraining en daardoor is het elke keer weer een verassend feestje als je het water in duikt. Er wordt op een leuke afwisselende manier lesgegeven, door enthousiaste jonge mensen, die je heel graag helpen om beter te worden. Daarnaast is het bij het zwemplan ook mogelijk om diplomaatjes te halen, die je belonen voor al het harde werk en inzet in het zwembad. Elke diploma staat gelijk aan een nieuw en hoger niveau in het zwemplan. Er zijn 11 diploma’s te halen waardoor je een echte waterrat zult worden.

Het 5e diploma staat ongeveer gelijk aan het C-diploma van de reguliere zwemles. Het is dan ook vanaf die diploma al mogelijk om in te stromen bij een waterpolo team of bij het wedstrijdzwemmen. Toch halen de meeste kinderen alle diploma’s omdat het een super gezellige en leuke groep is, waar je ontzettend veel leert in het water en ook nog aan het bewegen bent. Dus onthoud goed, wil je lekker bewegen en regelmatig het water induiken, meldt je dan aan voor een gratis proefles zwemplan. We zien je graag verschijnen in het zwembad, we kijken naar je uit! Iedereen is welkom, zowel bij het zwemplan als natuurlijk bij onze andere afdelingen. Kijk voor meer informatie op onze website: aquawaard.nl. Het is op de website ook mogelijk je aan te melden voor een gratis proefles.


Tot snel in het zwembad