ALKMAAR/HEERHUGOWAARD - De provincie Noord-Holland repareert op meerdere provinciale wegen in de omgeving van Alkmaar het asfalt. Zo gaat er komende week, vanaf maandag 30 augustus, ondermeer gewerkt worden aan de Oosterweg, Huygendijk en Westdijk.


Afsluiting Oosterweg (parallelweg N242)

De Oosterweg, de parallelweg naast de N242 is in beide richtingen afgesloten van maandag 30 augustus vanaf 20.00 uur ’s avonds tot de volgende ochtend 4.00 uur. Met uitzondering voor het landbouwverkeer. Het landbouwverkeer kan tijdelijk gebruik maken van de busbaan.

Afsluiting Huygendijk (N508)

Vanwege de werkzaamheden is de Huygendijk (N508) is in beide richtingen afgesloten vanaf de kruising met de Oterlekerweg en Dorpsstraat tot aan de kruising met de Rustenburgerweg in Oterleek. Zowel het autoverkeer als (brom)fietsers worden omgeleid van maandag 30 augustus vanaf 20.00 uur ’s avonds tot de volgende ochtend 5.00 uur. Al het verkeer wordt omgeleid via de Oterlekerweg en Rustenburgerweg, en vice versa.

Afsluiting Westdijk (N244)

De Westdijk (N244) is ter hoogte van de Boekelerweg en de Leeghwaterbrug in beide richtingen afgesloten van maandag 30 augustus vanaf 20.00 uur ’s avonds tot de volgende ochtend 5.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via de N203 en A9.

Meer informatie via de website van de provincie Noord-Holland.