• De app Elevent is gisteren 22 juni  gelanceerd in het gemeentehuis van Heerhugowaard. Wethouder Gido Oude Kotte heeftde app feestelijk in gebruik genomen in de raadzaal van het gemeentehuis Heerhugowaard.

  • In Langedijk wordt de app op 6 juli om 16.00 uur gepresenteerd  in de Sociale Winkel. In Langedijk zal Bert Fintelman de app ten doop houden!


Gevolgd door een demonstratie van deze nieuwe app die voor iedereen gratis is te downloaden, zowel op smartphone, tablet als pc.

Alle activiteiten, events van Langedijk en Heerhugowaard in een gratis app. Elevent bundelt activiteiten van de vele agenda’s en geeft dit in een overzicht weer. Zowel automatisch ingelezen van organisaties als van individuele personen. Je start zelf een activiteit of neemt er aan deel. Elevent verzorgt de bevestiging met notificaties (kun je voor diverse momenten instellen) en de ticketing.
Een wijnproeverij, kookworkshop, kanotocht, voorlichtingsavond, theatervoorstelling, concert, lokale markt, alles staat op Elevent. Je kunt je eigen voorkeuren (thema’s, regio, betaling) in de app aangeven.

Elevent is ontstaan nadat Klaas en Chris Wever bedachten dat het eenvoudig en leuk zou moeten zijn om alle evenementen in de buurt op 1 plek aan te treffen. Er wordt veel georganiseerd in de buurt, waar je pas laat of achteraf van hoort. In samenwerking met JK Web Design en gemeente Heerhugowaard en Langedijk is de app gerealiseerd.