LANGEDIJK - Waar de wereld in grote delen stil lijkt te staan zijn er ook veel goed initiatieven gestart om van iets negatiefs, iets positiefs te maken. Denk hierbij aan het klappen voor onze hardwerkende verpleegkundigen, het bezorgen van maaltijden voor ouderen mensen of een boodschappen uurtje voor de risicogroep. Een kleine greep uit de vele initiatieven om onze waardering én steun uit te spreken naar iedereen die tegen dit virus strijdt of met het virus te maken heeft.


Omdat LangedijkerUitje en LekkerLangedijk, graag een steentje bijdragen hebben de organisatoren de handen ineengeslagen voor een UNIEKE ACTIE Ondanks de beperkingen die zijn opgelegd vanuit de RIVM is het voor de meeste mensen toch mogelijk om een wandeling te maken en te genieten van de eerste lente zonnestralen. Dit is helaas niet voor iedereen weggelegd. Zo zijn de bewoners van een verzorgingshuis in Langedijk veroordeelt tot binnen blijven. Deze bewoners hebben een leeftijdsgrens die valt in de risico factor.

Mede hierdoor is het idee ontstaan om iets terug te doen voor deze ouderen. Voor de bewoners van een lokaal ouderentehuis organiseert LangedijkerUitje en LekkerLangedijk een GROTE BUITEN BINGO ‘’Vanwege de regelgeving mogen wij niet naar binnen” In overleg en in samenwerking met het personeel kunnen wij buiten, op de parkeerplaats, een grote bingo organiseren’’ aldus Ruby Groen, eigenaar van LangedijkerUitje. Alle bewoners krijgen een uitnodiging en bingokaarten, ze kunnen allemaal vanaf hun balkon meedoen met de Bingo!

Interactie met de livestream kijkers thuis, die kunnen ook meedoen. We hebben 2 vragen over Langedijk, de eerste die het goed heeft in de reacties valt ook in de prijzen, we bezorgen de prijzen persoonlijk.

De prijzen voor de bingo worden beschikbaar gesteld door LangedijkerUitje en LekkerLangedijk.

De Bingo zal plaatsvinden op zaterdag 4 april om 15:30u. De organisatie vraagt hier niet op af te komen! De Bingo zal LIVE worden gestreamd op de FB pagina’s van LangedijkerUitje en LekkerLangedijk. Naast de Bingo zullen Henk Naber én Robbert van de Steenhoven een optreden geven. Geheel belangeloos!

‘’Voor de bewoners wordt er ook een groot TV-scherm neergezet waarop men de bingo kan volgen. En om alles goed te volgen hebben we naast het scherm ook een aantal speakers staan zodat iedereen het goed kan verstaan’’ verteld Tim Bruin (medeorganisator van LekkerLangedijk). Een groot dankwoord naar Sander Schoon van Schoon Productie en Jeffrey Klappe van Sikkelerus. Zij stellen hun materialen en diensten, geheel belangeloos, beschikbaar voor dit prachtige initiatief.

Schakel zaterdag om 15:25u in op de Facebookpagina van LangedijkerUitje of LekkerLangedijk en mis niks! Vanuit veiligheidseisen en de maatregelen van het RIVM vragen wij u WEG te blijven van het evenement!!! Veilig thuis de livestream te kijken met een lekkere glaasje en een hapje is het allerbeste.