HEERHUGOWAARD - In september biedt de Stichting SKEVE vrienden in samenwerking met OntdekDijkenWaard de mogelijkheid om gratis te leren waterskiën bij SKEEF in het weekend. Voor 8-13 jaar zijn er plekken beschikbaar op zaterdag en zondag van 10 tot 11 uur. Voor 14+ is er plek op zaterdag en zondag van 16 tot 17 uur.


Kom je uit DijkenWaard en wil je soepel over het water van het Strand van Luna glijden, maak dan een reservering. Je reserveert via whatsapp (06 1960 6410) o.v.v. je naam, je leeftijd en je adres (natuurlijk in DijkenWaard). Als je jonger bent dan 14 jaar, kan dit alleen onder begeleiding van een volwassene.

Op zondag 2 oktober vanaf 15 uur organiseren we tevens de DijkenWaard cup op het water. Teams uit Heerhugowaard en Langedijk strijden om de eer op de waterskibaan (en op de sup plank). Het gaat om presteren (welk team maakt de meeste rondjes), maar vooral om het maken van plezier op het water. Zo is er een prijs voor de best geklede deelnemer. Deelname is gratis.

We zoeken in totaal 2 x 25 deelnemers. Stuur een mail aan info@skeef.nl o.v.v. naam, leeftijd (minimaal 14 jaar), aantal deelnemers (maximaal 4 per aanmelding), adres en wij maken een selectie van de deelnemers. Wil je kijken, kom gezellig langs en moedig je buren, vrienden of collega's of onbekende dorpsgenoten aan. Wie weet een jaarlijks terugkerend evenement in Dijk en Waard.