HEERHUGOWAARD - Hoe is het om in een tiny house te wonen? Waarom zou je dat doen? En waar moet je eigenlijk beginnen als je zelf in een tiny house wilt wonen? Marjolein Jonker, oprichter van Tiny House Nederland, vertelt er alles over op woensdagavond 17 april in de bibliotheek in Heerhugowaard.

Alle ins en outs van Tiny Houses

Ervaringsdeskundige Marjolein vertelt tijdens de presentatie over alle ins en outs op het gebied van tiny houses, want het zijn veel meer dan charmante, kleine huisjes. Bij een tiny house hoort vaak een milieuvriendelijke lifestyle. Marjolein Jonker, die op krap 20 m2 woont in Alkmaar, is ambassadeur voor de Tiny House movement in Nederland. Het is haar missie om Nederland bekend te maken met de filosofie achter de beweging en het wonen in duurzame kleine huisjes op meer plaatsen mogelijk te maken.

Aanmelden
Wil je meer weten over het wonen in een tiny house? Je bent van harte welkom op woensdag 17 april in de Bibliotheek in Heerhugowaard, Parelhof 1a. Het programma start om 20.00. De toegang is € 6,- per persoon. Voor bibliotheekleden is de toegang € 5,-. Reserveren kan via de activiteitenagenda op onze website of bij de klantenservice in één van onze vestigingen. Je kunt alleen per pin betalen.