DIJK EN WAARD - Afgelopen weekend organiseerde “Dijk & Waard-Events” in de overdekte winkelcentra van de gemeente Dijk en Waard het “Living Statues Event”, dat mede tot stand is gekomen met financiële steun van de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk.

Op zaterdag 25 september 2021 konden het winkelend publiek en andere aanwezigen in het Winkelcentrum Broekerveiling te Langedijk genieten van prachtige ‘levende standbeelden’, die hele mooie interactieve optredens hebben verzorgd. Het Thema van de beelden was “Oude ambachten en karakters”. Te bewonderen waren de ‘Klompenmaker’, de ‘IJscoman’, ‘Kruimeltje’, ‘Ode aan de huisvrouw’, de ‘Vrouw met kinderwagen’, het ‘Kaasmeisje’ en de ‘Groenteboer’.

Op zondag 26 september 2021 waren de standbeelden in Winkelcentrum Middenwaard te Heerhugowaard te bewonderen. Het Thema van de beelden was op deze dag “Innovatie, Energie en Water”. Te bewonderen waren de ‘Fotograaf’, de ‘Vrouw in beweging’, ‘Mary Poppins’, het ‘Strijkvrouwtje’, ‘Sil de Strandjutter’, ‘Mr. Edison’, en de ‘Hardrocker’.

Gelet op de grote opkomst van het publiek en de positieve reacties mag het evenement als zeer geslaagd worden beschouwd.

Via deze link is het filmpje te downloaden voor u. https://we.tl/t-gvPGHBSMYa