HEERHUGOWAARD - Bibliotheek Kennemerwaard organiseert iedere maand een programma voor senioren met als titel: De Middagen. Deze middagen staan in het teken van cultuur en informatie, maar ook gezellig samenzijn en nieuwe mensen ontmoeten. Op dinsdag 21 januari verzorgen Yvonne Stokman en Martin Kool, IVN-Natuurgidsen, een lezing over vogels rond het huis.

Vogels rond het huis
Het kijken naar vogels is altijd leuk. En wat is er leuker dan te genieten van vogels dichtbij huis, in het park om de hoek of in je eigen tuin. Yvonne Stokman en Martin Kool zijn beiden actieve IVN-Natuurgidsen. Zij vertellen op boeiende wijze over verschillende vogels die je in Heerhugowaard kunt aantreffen. Ook vertellen zij hoe je vogels (en andere dieren) in je tuin kunt lokken en hoe je mee kan doen aan de nationale tuinvogeltelling van 24, 25 en 26 januari. De lezing wordt ondersteund met mooie beelden.

Aanmelden
Je bent van harte welkom op dinsdag 21 januari.
De bijeenkomst start om 14.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Heerhugowaard, Parelhof 1A in de ontvangstruimte op de 1ste etage.
De toegang is € 5,-. Betalen is alleen met pin mogelijk.
Aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de klantenservice in de bibliotheek.