HEERHUGOWAARD - Na een ingrijpende verbouwing is de winkel in aan de Middenwaard 300 m² groter geworden. De winkel heeft een compleet andere indeling gekregen en het assortiment is vergroot. De entree is verplaats en bevindt zich aan de buitenzijde van het winkelcentrum. De winkel heeft zeven klassieke kassa’s en zes zelfscankassa’s. Woensdag 11 september wordt de vernieuwde winkel geopend.

Dankzij de nieuwe broodsnijmachine kunnen klanten zelf hun brood snijden. "Onze winkel is erg mooi geworden en voldoet aan alle hedendaagse winkelgemakken. De nieuwe zelfscankassa’s, de brede gangpaden en het verruimde assortiment zijn aanwinsten voor onze klanten", aldus trotse supermarktmanager Marcel.

Een minuut gratis winkelen
Op de dag van de opening ontvangen klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel door supermarktmanager Marcel om 09.00 uur op feestelijke wijze geopend. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen. Verder zijn er gedurende de hele week er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen.

Geen sigaretten en tabak
Deze supermarkt verkoopt geen sigaretten en tabak. In nieuwe Lidl winkels worden namelijk geen tabakswaren meer verkocht. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten. De supermarktketen bouwt de verkoop richting 2022 gefaseerd af.

Adres
Middenwaard 55, 1703 SC Heerhugowaard

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 08.00 – 21.00 uur
Zondag 10.00 – 18.00 uur