HEERHUGOWAARD - Mariska van Kolck, Joke de Kruijf en Marleen van der Loo worden gelift in de ontroerende komedie ‘Liften’.


De muzikale tragikomedie ‘Liften’ van producent I&L Entertainment (bij Robèrt van Beckhoven, Toms Magische Speelgoedwinkel) staat binnenkort in een theater bij u in de buurt.

Na een succesvolle eerste liftstoring komen de vedettes Mariska van Kolck (Op hoop van zegen, 42nd street), Marleen van der Loo (Mamma Mia, Elisabeth) en Joke de Kruijf (The Phantom of the Opera, Crazy for you) opnieuw samen om op vier vierkante meter lief en leed te delen.

Drie dames komen vast te staan in de lift van een schoonheidskliniek. De beroemde zangeres Veronique (Mariska van Kolck), verpleegster Saskia (Joke de Kruijf) en huismoeder Karlijn (Marleen van der Loo). Het zijn volstrekt onbekenden van elkaar maar wachten op hun ‘redding’ blijkt dat ze meer gemeen hebben dan gedacht. Het zijn scherpe onderwerpen die worden besproken, sappige gossip, de herkenbare (soms gênante) situaties, gevolgd door rake confrontaties die met veel humor uitmonden in oprechte gesprekken: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw. De hachelijke situatie verandert in een avond die hun leven voorgoed zal veranderen.

“Met prachtige liedjes van Bas van den Heuvel (The Christmas Show, Glennis Grace) en drie topactrices beloven we een ontroerende en hilarische avond.”

Liften is te zien van 26 september t/m 29 november 2019. Meer informatie is te vinden op:
www.il-entertainment.nl