HEERHUGOWAARD - Maandag 4 juli heeft Magentazorg ruim 300 vrijwilligers en introducees verwelkomd bij theatervoorstelling ‘Dag Mama’ bij Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard. De voorstelling werd de vrijwilligers aangeboden als blijk van waardering voor de betrokkenheid en inzet voor de bewoners en cliënten van Magentazorg.

Op 12 mei jl., de Dag van de Verpleging, werden naast de medewerkers van Magentazorg ook alle vrijwilligers in het zonnetje gezet. De vrijwilligers ontvingen een uitnodiging voor theatervoorstelling ‘Dag Mama’. ‘Dag Mama’ vertelt in een mooi verhaal, omlijst met muziek, wat dementie met een naaste of cliënt doet. De voorstelling zit vol herkenning, ontroering en humor en geeft inzichten en technieken voor de omgang met een naaste of cliënt met dementie.

Waardevolle aanvulling

Vrijwilligers zijn van grote waarde voor Magentazorg. Voorlezen uit de krant, een spelletje doen, fietsen op een duofiets, een wandeling of gewoon een praatje maken. Maar ook op het gebied van gastvrijheid betekenen vrijwilligers veel. Zij maken het verschil voor de zorg en zijn een waardevolle aanvulling voor het welzijn van bewoners en cliënten. Door de ondersteuning van vrijwilligers is er veel meer mogelijk. Het is dan ook niet voor niets dat Magentazorg haar vrijwilligers trakteert op deze mooie ervaring. De vrijwilligers hebben zichtbaar genoten van een leuke en leerzame middag.

Vrijwilligers van harte welkom!


Magentazorg heet nieuwe vrijwilligers van harte welkom. Voor een uurtje of een dagdeel: binnen Magentazorg is er altijd wel een vrijwilligersfunctie die bij u past! Wilt u ook vrijwilligerswerk doen bij Magentazorg? Bekijk de mogelijkheden op https://werkenbijmagentazorg.nl/vrijwilligerswerk en meld u aan! Of neem contact op met onze vrijwilligers coördinatoren via (072) 575 31 30.