HEERHUGOWAARD - Zelfspot, humor, verrassingen en donuts; de nieuwe try-out voorstelling van Marco Lopes heeft het allemaal. Met het vernieuwde inzicht van vaderschap neemt Lopes in Wees blij onze – maar ook zijn eigen – mankementen onder de loep en komt tot de conclusie dat we meer met elkaar gemeen hebben dan we soms denken. Zelfs als het gras van de buurman altijd groener lijkt. Kom op vrijdag 19 juni naar Cool en geniet van deze live belevenis!

Ongegeneerd hardop lachen

Na zijn goed ontvangen debuutvoorstelling Moedt is Marco Lopes weer terug in het theater met zijn tweede voorstelling: Wees blij. De voorstelling vertelt het verhaal van een jongetje dat geen angst dacht te kennen, maar als 30-plusser genadeloos ingehaald wordt. Alle emoties komen voorbij maar wat er bovenuit steekt is blij zijn. Blij zijn om de verschillen maar ook de overeenkomsten tussen mensen. Blij zijn om je geheimen, angsten en ergernissen, want we lopen allemaal ergens een keer tegen aan. Kortom; hoog tijd om eens ongegeneerd hardop te lachen om al onze mankementen!

Zaalindeling
In verband met de maatregelen rondom COVID-19 maakt Cool gebruik van een aangepaste zaalindeling voor maximaal 30 bezoekers. De zaal is omgebouwd tot een knusse, intieme en veilige ruimte. Op deze manier heeft de artiest op het podium voldoende interactie met het publiek, maar wel op een veilige manier.

Reserveren
Om zoveel mogelijk geïnteresseerden de mogelijkheid te geven om de voorstelling te bezoeken, speelt Marco Lopes de voorstelling twee keer deze avond. Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl.