DEN HELDER - Naast de unieke McDonald’s kerstbomen dat bij de McDonald’s restaurants in Alkmaar en Den Helder te bewonderen zijn, komt McDonald’s nu weer met iets unieks. McDonald’s Operations Director Melvin Pach overhandigde afgelopen week de eerste zeven auto’s aan de managers van zijn restaurants in Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard en Schagen. Hiermee speelt hij in op het behoud van personeel, want in een krap arbeidsmarkt wordt dit steeds belangrijker om de enorme groei van de afgelopen 4 jaar met gemiddeld meer dan 10% per jaar te kunnen blijven voortzetten. Alle managers van zijn restaurants worden in de gelegenheid gesteld om in een nieuwe zeer zuinige opvallende sportieve auto te rijden.

Bij McDonald’s restaurants in Nederland werken ruim 20.000 mensen. Hiervan werken meer dan 600 enthousiaste medewerkers bij de zeven restaurants van Melvin Pach. Door het succes van recente innovaties, het toevoegen van McCafé en in de toekomst ook McDelivery bij een aantal restaurants kan McDonald’s aankomend jaar nog ongeveer 70 medewerkers plaatsen in Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard en Schagen. Daarom bedacht Pach deze ludieke actie: “Door de krappere arbeidsmarkt en onze steeds maar doorgroeiende omzet zochten wij naar iets anders om extra personeel te werven en ons huidig management te behouden. Deze unieke actie is net van start gegaan en gaat dan ook nog even door in 2020, waarbij nog een aantal auto’s in januari al op de planning staan.” aldus Melvin Pach.

Carrière maken
McDonald’s biedt afwisselend werk met prettige collega’s, flexibele werktijden en een goed salaris. Bovendien krijg je ook volop de kans om je te ontwikkelen en door te groeien bij McDonald’s en leg je een uitstekende basis voor een verdere loopbaan. McDonald’s is dan ook het grootste opleidingsbedrijf van Nederland. Je kunt intern opgeleid worden doormiddel van het McDonald’s curriculum of extern via BBL- niveau 1 t/m 4. Meer dan 75% van onze managers wereldwijd zijn ooit als parttime medewerker bij McDonald’s begonnen. Dus carrière mogelijkheden genoeg.