ALKMAAR - In Alkmaar zit het dit jaar wel goed met het kerstgevoel. Vandaag is er ook bij het McDonald's restaurant aan de westelijke kant een mega kerstbal geplaatst. Nadat er vorige week al een mega kerstboom bij het McDonald's restaurant aan de oostelijke kant werd geplaatst. Deze mega kerstbal is maar liefst zes meter hoog en is voorzien van 24.000 ledlampjes. Om het restaurant te bereiken loop je eerst onderdoor deze mega kerstbal met gouden bogen om vervolgens het restaurant naar binnen te gaan.


"Het idee om een mega kerstbal en kerstboom neer te zetten bij een aantal restaurants hangt al een tijdje in de lucht. Na een jaar van voorbereidingen is het nu gelukt om deze magische kerstbal en kerstboom te mogen ontsteken", vertelt franchisenemer Richard Pach van zeven McDonald's restaurants in Noord-Holland.

Kerst bij McDonald's
Hele maand december staat bij McDonald's Alkmaar in het teken van "Kerst bij McDonald's". Maak een foto van de kerstboom of kerstbal in ons restaurant. Plaats jouw gemaakte foto onder ons Facebookbericht op McDonaldsAlkmaar Facebook-pagina en maak elke week kans op gratis McDonald's producten.