Heerhugowaard - Loesje komt op 13 november naar Heerhugowaard om samen met Heerhugowaardse jongeren van 14 tot en met 20 jaar, posters te maken in de stijl van Loesje. Het initiatief vanuit Kern 8 wil de jongeren aan het praten krijgen over hun meningen en gedachten over de huidige ontwikkelingen in Heerhugowaard. De workshop zal gegeven worden in jongerencentrum Kompleks.

Er is de laatste tijd veel gebeurd in Heerhugowaard. En er staat ook veel te gebeuren op het gebied van politieke, gemeentelijke en maatschappelijke onderwerpen. Ook met betrekking tot de jongeren van Heerhugowaard. Daarom kwamen Groen Links en het jongerenwerk Kern8 met dit idee. Een leuke manier om je mening hierover te vormen en te uiten, is door het maken van posters. Kort maar krachtig, pakkend en interesseweekend. Dit zijn de uitgangspunten die volgens Loesje belangrijk zijn in het maken van deze posters.
Loesje zal tijdens deze unieke workshop de jongeren begeleiden in het proces om te komen tot een pakkende uiting van hun mening.

Geef je snel op, want vol is vol!
Donderdagavond 13 november 2014 houdt Loesje de workshop. Het voor jongeren van 14 t/m 20 jaar uit Heerhugowaard en het zal plaats vinden in jongerencentrum Kompleks.
De workshop start om 20.00 uur en zal omstreeks 22.00 uur afgelopen zijn. Iedereen is welkom om langs te komen tijdens deze inloopavond, maar als je daadwerkelijk mee wilt doen met de workshop geef je dan op via info@kompleks.nl onder vermelding van Loesje en vermeld je leeftijd erbij. Er is plek voor maximaal twintig jongeren (keihard maximum). Geef je dus snel op, want vol is vol. Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden. De avond is alcoholvrij. Vanaf 19.30 uur is Kompleks geopend.