Winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard is in oktober, november en december van dit jaar elke zondag geopend. Bezoekers kunnen deze zondagen gratis parkeren in alle parkeergarages rondom het geheel overdekte Middenwaard.

Gratis parkeren

Net als vorige jaren heeft Middenwaard in overleg met de gemeente Heerhugowaard besloten om gratis parkeren op zondagen mogelijk te maken. Hiermee willen zij een bezoek op de zondagen in deze periode extra aantrekkelijk te maken. Het winkelcentrum is op koopzondagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Evenementen

In deze periode organiseert Middenwaard elke weekend evenementen of activiteiten in en om het winkelcentrum. Zo vindt het eerste weekend van oktober een groot kunstweekend plaats met bijna 50 standhouders, workshops en demonstraties. Andere geplande activiteiten zijn onder andere een boekenmarkt, Crea en Hobbymarkt en natuurlijk Hartje Winter. Kijk voor meer informatie op de website van Middenwaard: www.middenwaard.nl

 

 

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

 

Over Winkelcentrum Middenwaard

Middenwaard is het grootste geheel overdekte winkelcentrum in Noord Holland. Met 150 winkels onder één dak biedt Middenwaard een compleet aanbod voor de dagelijkse boodschappen en voor een dagje shoppen.