HEERHUGOWAARD - De deuren van Cool kunst en cultuur moeten nog even dicht blijven maar Cool draait door. Op donderdagavond 25 februari is het namelijk tijd voor Studio Cool; de culturele online talkshow van én voor Dijk en Waard! In de eerste aflevering geniet je o.a. van muziek van Skotwal en schuift burgemeester Bert Blase aan tafel voor positief nieuws uit de gemeente.

Cultureel aanbod uit de regio
Voor een avond uit in het theater moeten we nog even geduld hebben maar gelukkig zoom je tegenwoordig gemakkelijk vanuit huis het theater in! Ondanks de lockdown wil Cool mensen laten genieten van het culturele aanbod uit de regio en een podium kunnen bieden aan artiesten. Vanuit die gedachte is Studio Cool ontstaan. Een culturele online talkshow met muziek, nieuws en meer. In 45 minuten tijd krijgen de kijkers veel kunst en cultuur voorgeschoteld en daarnaast het laatste positieve nieuws uit de regio.

Bert Blase en Skotwal
Tijdens de eerste aflevering op donderdagavond 25 februari schuift burgemeester Bert Blase aan tafel voor het positieve nieuws uit Dijk en Waard. Sneldichteres Dominique Engers schrijft ter plekke hét gedicht over de gemeente en Skotwal zorgt voor de muzikale omlijsting. De presentatie is in handen van Chris Dekker, die eerder o.a. de Golden Earring, Miss Montreal en Spinvis interviewde.

Gratis toegang

Studio Cool is gratis en wordt uitgezonden op donderdag 25 februari om 19:30 uur. De link naar de uitzending is op de avond zelf terug te vinden op www.coolkunstencultuur.nl en in het Facebook-evenement. Of meld je aan op onze website en ontvang de link naar de uitzending via de mail.