HEERHUGOWAARD - Prikkel de zintuigen van je spruit in de cursus Muziek voor kleuters en laat ze kennis maken met de wereld van muziek! Spelenderwijs leren ze alles over hard en zacht, hoog en laag, snel en langzaam. Zo worden dagelijkse activiteiten zoals tandenpoetsen, aankleden en naar bed gaan veel leuker!

Spelenderwijs muziek ontdekken
Ritme, melodie, tempo en toonhoogte; alles komt voorbij in de cursus Muziek voor kleuters. Samen doen we allerlei muziekspelletjes waardoor de kinderen kennismaken met muzikale termen als hoog en laag, hard en zacht, snel en langzaam. Ga je met ons mee op muzikale ontdekkingsreis?

Muziek maken is slim
Muziek maken is een belangrijk instrument voor de ontwikkeling van jonge hersenen. Zo zorgt het onder andere voor betere verbinding tussen de linker- en rechterhelft van het brein. Ook oefenen kinderen die samen met andere kinderen zingen en muziek maken de sociale en communicatieve vaardigheden. Daarom kunnen kinderen bij Cool al vroeg starten met hun muzikale ontdekkingsreis.

Meer informatie en inschrijven
De cursus is speciaal voor kleuters tussen 4 en 6 jaar en start op maandag 21 september. In totaal zijn er 6 lessen van elk 40 minuten. Kijk voor meer informatie over de cursus en het inschrijven op www.coolkunstencultuur.nl/educatie.