HEERHUGOWAARD - Kunst- en cultuurbeoefening verrijkt het leven. Het stimuleert de hersenactiviteit én de sociale interactie. Route 65, de culturele route van Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard, brengt 65-plussers samen om deel te nemen aan culturele activiteiten en te genieten van kunst. De nieuwe editie start in februari en staat in het teken van Portugal.

Programma
Deelnemers maken tijdens deze editie kennis met Portugal tijdens een lezing over de typische architectuur, een workshop fado zingen of het maken van een eigen ‘azulejo’ (siertegel). Het gevoel van de Coimbra fado komt tot leven tijdens de prachtige muziekvoorstelling van Fado ao Centro en een lezing over de ontdekking van Indië vertelt meer over de rol van Vasco da Gama in de geschiedenis van de zeevaart.

Introductiebijeenkomst
Onder begeleiding van prachtige fadomuziek van zangeres Daisy Correia start Route 65 op maandag 4 februari met een introductiebijeenkomst. Onder het genot van heerlijke Portugese tapas wordt hier de Portugese maand toegelicht.

Reserveren
Selecteer op www.coolkunstencultuur.nl de serie Route 65 en bekijk het volledige programma. Kaarten kunnen worden gekocht via de website of bij onze servicebalie. Vanwege de grote belangstelling tijdens de vorige edities is tijdig reserveren aanbevolen.