HEERHUGOWAARD - Het nieuwe powertrio ‘Boost!’ komt op donderdag 17 december de boel eens flink wakker schudden in Heerhugowaard! Ze vermengen hun liefde voor o.a. rock, blues en psychedelische muziek met een vleugje jazz tot een spectaculair geheel. Bereid je voor op moddervette Hammond sounds, virtuoze gitaarriffs en strakke beats en maak het mee in Cool!

Van stilgevallen agenda naar inspirerende jamsessies
Begin dit jaar besloten Rob Mostert (Hammond), Jerome Hol (gitaar) en Erik Kooger (drums) middenin de lockdown de handen ineen te slaan en hun stilgevallen leven een boost te geven. Ze kwamen wekelijks bij elkaar voor inspirerende jamsessies en het schrijven van nieuwe stukken. Het resultaat is niet alleen goede muziek maar ook het ontstaan van het nieuwe powertrio ‘Boost!’, dat zich het beste laat omschrijven als een loud & nasty rollercoaster ride. Ben jij er klaar voor? Maak het mee op donderdag 17 december in Cool!

Reserveren
Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl. In verband met de aangescherpte maatregelen zal deze voorstelling tweemaal voor maximaal 30 personen gespeeld worden. Het maximaal aantal te reserveren kaarten is 2 per persoon, kom je alleen of met meer? Neem dan contact op met onze servicebalie via info@coolkunstencultuur.nl.