HEERHUGOWAARD - In september gaat een nieuw steunpunt dagactiviteiten van Esdégé Reigersdaal van start, Locatie Waardergolf. Locatie Waardergolf bestaat uit Leerwerkcentrum de Brug en Steunpunt dagactiviteiten de Stroming. In het leerwerkcentrum zullen jongvolwassenen, schoolverlaters op zoek gaan naar talenten en verdere ontwikkelingsmogelijkheden. Bij de Stroming is het zwemmen, voor cliënten van allerlei leeftijden, een essentieel onderdeel van het programma.

De activiteiten zijn zeer divers. Er is ruimte voor leren en ontwikkelen door onder andere het doen van allerlei werkzaamheden in en om zwembad Waardergolf en de buurt. Ook bewegen hoort erbij, met name in het verwarmde water van het nieuwe Therapiebad. Rustmomenten in onze louncheruimtes en sociale activiteiten zijn vanzelfsprekend ook onderdeel van het programma.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk en waardevol vinden om een bijdrage te leveren aan ons programma. De mogelijkheden zijn zeer divers en ook afhankelijk van waar de passie en kennis van de vrijwilliger ligt. Vooral voor het zwemmen zijn we op zoek naar nieuwe mensen. Heeft u interesse en wilt u meer weten over de mogelijkheden en vergoedingen? Neem dan contact op met clustermanager Bianca Rooijers 072 303 03 91 of 06 212 911 85 en/of senior cliëntbegeleider Ineke Schrikkema, 072 30 30 390 of (ineke.schrikkema@esdege-reigersdaal.nl). Al onze vrijwilligers moeten een VOG verklaring hebben of aanvragen. De kosten hiervoor betalen wij.