HEERHUGOWAARD - Sebastiaan Telkamp en Jeroen Bakker zijn nog maar net eigenaar van De Beren Heerhugowaard en pakken nu al uit met een jubileumweek. In Heerhugowaard is het namelijk een jaar geleden dat de deuren van restaurant De Beren voor het eerst open gingen. Dit heugelijke feit wordt vanaf maandag 15 juli gevierd met een week vol feestelijke aanbiedingen.

Met de jubileum week geeft de nieuwe eigenaar meteen zijn ambities weer. “Als projectmanager heb ik in verschillende De Beren restaurants gewerkt en ken ik de formule op mijn duimpje. Daarnaast is het een droom die uitkomt om een eigen De Beren restaurant te runnen in mijn eigen stad!”, aldus Telkamp, “Samen met mijn partner Jeroen, die mij op de achtergrond ondersteunt, hebben wij de sprong in het diepe genomen en dat voelt goed. Wij zullen er alles aan doen om onze gasten een onvergetelijke beleving te bezorgen en ze te blijven verrassen!”.

7 Dagen feestelijke deals
Van 15 t/m 21 juli ontvangen de gasten dagelijks scherpe deals op verschillende onderdelen van het assortiment. “Op deze manier lichten we onze lunch, diner en borrelmomenten op een feestelijke manier uit.”, aldus Telkamp. De lunchkaart bevat rijkelijk belegde broodjes, verrassende clubsandwiches en goedgevulde salades. Er is een high tea, welke gereserveerd kan worden vanaf twee personen. Tussen de middag- en avondmaaltijd door is het terras of de sfeervolle bar een gezellige plek om met vrienden, familie of collega’s te borrelen. Zo heb je keuze uit verschillende borrelplanken en wordt het sharing dinner arrangement aangeboden. Ook kan je kiezen voor een high beer of high wine en zijn er verschillende cocktails en mocktails te verkrijgen.

Lokaal ondernemerschap
Als je vraagt wat Sebastiaan en Jeroen anders gaan doen nu ze eigenaar zijn geworden van het restaurant, zien zij vooral kansen in lokaal ondernemerschap. “Als ondernemer kan je je veel beter laten zien en kijken waar je lokaal samenwerkingen aan kunt gaan en iets kunt betekenen op maatschappelijk gebied”. Ook zien ze kansen om in te spelen op lokale evenementen die plaatsvinden in Heerhugowaard. “We beginnen met ons eigen kleine evenementje: het 1 jarig bestaan. En wij hopen dat wij er nog veel mogen organiseren.”.

Acties
· Maandag: 2e Lunch gratis
· Dinsdag: 4e Persoon eet gratis (niet op de onbeperkt saté)
· Woensdag: Sharing Diner/ 4e Persoon eet gratis
· Donderdag: T-Bone Thirsday! 25% korting
· Vrijdag: High Tea, High Wine, High Beer / 2e Gratis
· Zaterdag: High Tea, High Wine, High Beer / 2e Gratis
· Zondag: Kids Party (gratis filmvoucher bij Kids Menu)

Verzekerd zijn van een tafel? Reserveren kan gemakkelijk online via www.beren.nl.