HEERHUGOWAARD - Onder grote belangstelling is afgelopen zaterdag 23 september de nieuwe winkel van Jamin in Winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard op feestelijke wijze geopend.


Ruim voor de openingstijd van 09.30 uur had zich al een grote rij gevormd voor de splinternieuwe winkel in het winkelcentrum. Velen wilden getuige zijn van de opening waarmee Jamin na acht jaar terugkeerde in Middenwaard en kwamen af op de speciale "Mystery-bag" voor de eerste honderd betalende klanten.

Het personeel dat de afgeloepn dagen en nachten keihard heeft gewerkt om de winkel op orde te krijgen opende de deuren zelfs een kwartier eerder om de drukte aan te kunnen. "Dit is de allermooiste snoepwinkel die je ooit in Nederland hebt gezien. Voorzien van alle Jamin noviteiten en helemaal insta-proof. Jamin is de laatste jaren ontzettend veranderd en dat ga je allemaal terugzien in deze nieuwe winkel" zo liet de nieuwe eigenaresse Mehtap Say weten.

Jamin Heerhugowaard aan de Middenwaard 97 is van maandag t/m zaterdag dagelijks geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur en natuurlijk op de koopavond (vrijdag) t/m 21.00 uur.