DIJK EN WAARD - Met trots presenteert D66 Dijk en Waard Milo Poland (22) als nieuwe lijsttrekker voor de herindelingsverkiezingen van 24 november 2021.

Terugkijkend

Ongeveer vier jaar geleden heeft Milo Poland, na verschillende optredens in de jongerengemeenteraad, zijn intrede in de politiek gemaakt. Als jongste gemeenteraadslid van Heerhugowaard is hij met het avontuur van ontdekken begonnen. Maar hij heeft al die tijd maar één doel voor ogen gehad: ''mijzelf inzetten voor onze inwoners''. Thema's zoals duurzaamheid, woonbeleid, evenementenbeleid en zorg hebben hem al die tijd hoog in het vaandel gestaan. Thema's die ook bij D66 Dijk en Waard een belangrijke rode draad vormen binnen hun visie.

'Vernieuwen met vertrouwen'
Met een terugblik op het verleden heeft hij het oog op de toekomst gericht. Een fusie tussen de twee gemeentes Heerhugowaard en Langedijk vraagt om een nieuwe visie over waar ze met hun nieuwe gemeente naar toe willen gaan. Het vraagt om een jonge en vernieuwende blik. Met de ervaring van de afgelopen vier jaar op zak zal hij de aankomende raadsperiode strijden voor de waarden en idealen waar D66 Dijk en Waard voor staat. Een inclusieve gemeente voor jong en oud. Met vertrouwen tot in de kern.