De 11e podcast aflevering van Compleet Gezond staat vanaf 10:00 uur online. Bea Pols, leefstijlcoach, - docent en orthomoleculair therapeut, lanceert elke laatste zaterdag van de maand een nieuwe podcast aflevering. Deze maand is de gast Miranda Peereboom uit Langedijk. Miranda is de exclusieve vertegenwoordiger voor Nederland van het Oostenrijkse merk Neuner’s. Neuner’s heeft een aantal gezondheidsproducten die Miranda verkoopt.

In de podcast praten Miranda en Bea over de voordelen van een kruidenthee voor je lichaam. Ook praten ze over de milde detoxkuur van het merk. Bea heeft een van de kuren ook zelf gevolgd, ter voorbereiding op de podcast. Een gezonde leefstijl krijg je door in kleine stappen, leefstijlveranderingen aan te brengen. Frisdrank of koffie vervangen door een kruidenthee kan al veel gezondheidsvoordelen geven.

Compleet Gezond is vanaf nu ook partner van de Neuner’s kruidentheeën en detoxkuren.

Bea gaat de kruidentheeën en de detoxkuren ook gebruiken in haar praktijk. Ook is er begeleiding mogelijk bij de detoxkuur en maakt ze een weekmenu om te volgen tijdens de detoxkuur. Want tijdens deze milde kuur mag je wel blijven eten. Ideaal om je lichaam te ontgiften of te resetten als een eerste stap op weg naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl.

Meer informatie over de podcastafleveringen, https://compleetgezond.nl/podcast/
Meer informatie over de Neuner’s detoxkuur en kruidentheeën, https://neuners.nl/