OBDAM - De 15-jarige Renee Immink is woensdagavond bij de laatste tien geëindigd op de internationale modellenwedstrijd, Elite Model Look, in Milaan.

In totaal deden er 34 meisjes uit de hele wereld mee. Haar vader Arjen Immink is super trots op zijn dochter. "Het is natuurlijk fantastisch dat ze bij de laatste tien is geëindigd en ze is zelf ook heel blij."

Halverwege de show werd duidelijk dat Renee doorging en bij de laatste tien zou eindigen. Op welke plek ze precies is geëindigd is niet bekend gemaakt. "Deze hele ervaring is zo bijzonder en ze voelt zich helemaal thuis in dit wereldje", vertelt haar vader Arjen.

Lees ook: Obdamse (15) staat in finale Elite Model Look in Milaan: "Erg trots op onze dochter"

Ze voelde zich gisteren niet zo topfit door alle drukte van de afgelopen week. Haar vader is daarom vandaag de hele dag bij haar, om er voor te zorgen dat er niet teveel aan haar wordt getrokken. "Ze heeft vandaag nog een fotoshoot en ik probeer haar een beetje uit de wind te houden. Maar het gaat verder hartstikke goed met haar."

Vrijdag vliegt Renee samen met haar vader naar huis. Daar zal ze de komende dagen weer de boeken in moeten duiken om alle proefwerken van afgelopen week, weer in te halen. "Het is nu belangrijk dat ze eerst haar school goed gaat afmaken", vindt haar vader. "Daarna kan ze echt vol voor haar modellencarrière gaan."