HEERHUGOWAARD - Woensdag 26 februari van 16.00 tot 18.00 uur vindt de officiële opening plaats van Bed & Business in Heerhugowaard. Deze unieke onderwijsvorm van het Horizon College biedt studenten de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een locatie waar ook de samenwerkingspartners en buitenlandse studenten worden ontvangen. U bent als pers van harte uitgenodigd om deze opening bij te wonen.

Studenten van de opleidingen Horeca en Facilitaire Dienstverlening runnen de accommodatie onder begeleiding van docenten. Ook studenten van andere opleidingen worden hierbij betrokken; studenten Vormgeving ontwikkelen het design en studenten Techniek zetten zich in voor onderhoud en het uittesten van nieuwe technologie.
In het Bed-gedeelte zijn mooie woonstudio’s en een sfeervolle gezamenlijke verblijfsruimte gerealiseerd voor maximaal 24 buitenlandse studenten en docenten. In het Business-gedeelte worden vergaderingen, studiedagen, masterclasses en trainingen gehouden voor studenten, medewerkers en externe samenwerkingspartners.

Vakman Ondernemer
Ook wordt de opleiding Vakman Ondernemer aangeboden in Bed & Business. Studenten van verschillende mbo-opleidingen kunnen na hun reguliere niveau 3-opleiding in een jaar tijd leren hoe ze een eigen onderneming starten. Bij deze opleiding zijn externe partners als de Rabobank, het Ondernemersklankbord en het Noord Noord-Hollands Ondernemersnetwerk nauw betrokken en worden masterclasses met gastsprekers uit het bedrijfsleven georganiseerd.

Locatie en tijd
Zij zijn trots op hun nieuwe fieldlab en laten dit graag aan u zien. Daarom nodigen zij u uit voor de officiële opening.
Wanneer: woensdag 26 februari van 16.00 tot 18.00 uur
Waar: W.M. Dudokweg 45 in Heerhugowaard