ALKMAAR - Bibliotheek Kennemerwaard organiseert in januari 3 bijeenkomsten om online over boeken te praten. Heb je net een prachtig boek gelezen en wil je dat graag delen of weet je juist even niet meer wat je moet lezen en wil je tips. Doe dan mee met het Online boekentips koffie-uurtje. Ben je gek van de Zeven Zussen serie van Lucinda Riley? Meld je dan aan voor de online leeskring om te praten met andere fans van deze serie. Je doet mee door te videobellen via het gebruiksvriendelijke platform Jitsi. Je kunt je voor aanmelden via de agenda op www.bknw.nl/agenda. Om iedereen de gelegenheid te geven om mee te praten, werken we met kleine groepen van maximaal 8 personen.

Online boekentips koffie-uurtje
Deel jouw boekentips of krijg tips van andere deelnemers. Doe mee op dinsdag 19 januari of donderdag 28 januari van 10.30 tot 11.30. Online leeskring over de Zeven zussen De Zeven Zussen-reeks van Lucinda Riley zijn zonder enige twijfel de meest gelezen boeken van de afgelopen twee jaar. Inmiddels zijn er zes delen verschenen in de populaire serie, waarvan de laatste, “De zevende zus”, eind april 2021 uit zal komen. Wil jij naar hartenlust praten over je favoriete boekenserie met andere fans? Tref hier medelezers die net zo enthousiast zijn over deze boeken. En ... wie denk jij dat de zevende zus kan zijn? Het maakt niet uit hoeveel boeken je van deze reeks hebt gelezen om mee te kunnen praten. Meld je aan voor de online bijeenkomst op woensdag 20 januari om 10.30 uur.

Aanmelden
Zin om mee te praten? Meld je aan op www.bknw.nl/agenda. Na je online aanmelding krijg je een link via de mail. Deze kun je gebruiken op je telefoon, tablet of computer op het tijdstip dat de boekenclub begint. Op de telefoon of tablet moet je nog wel even de “Jitsi Meet” app downloaden en op de computer heb je Google Chrome nodig. Als je wilt kunnen we vooraf een testgesprek regelen.