HEERHUGOWAARD - ondag 12 april houdt de pinkstergemeente Sjaloom uit Heerhugowaard een online Paasdienst. Vanaf 10.00 uur kunt u meekijken via het YouTube-kanaal van Sjaloom. Als gevolg van het coronavirus worden er geen kerkdiensten meer gehouden. Om toch samen Pasen te vieren biedt deze livestream uitkomst. Als u nog niet eerder een kerkdienst hebt bijgewoond, is dit ook een mooie kans om eens een kijkje te komen nemen.


Happily ever Easter
Het thema van de dienst is "Happily ever Easter", afgeleid van het bekende "Ze leefden nog lang en gelukkig." Dit is uiteraard de traditionele afsluiting van een sprookje. Deze eerste Paasdag zal de boodschap volledig in het teken staan van de opstanding van Jezus. Volgens velen is dat niets meer dan een sprookje, maar deze zondag gaan we met elkaar horen en beleven dat Hij niet alleen is opgestaan, maar dat Hij nog steeds leeft, geneest en bevrijd! Zeker in deze tijd is dit een boodschap van hoop.


Hulp geboden
Deze boodschap van hoop willen we als kerk ook heel praktisch maken. Waar mogelijk willen we u graag helpen tijdens deze uitdagende tijden. Als u een hulpvraag heeft zoals boodschappen halen, de hond uitlaten of behoefte heeft aan een gebed of een goed gesprek, kunt u een beroep op ons doen. Stuur dan een e-mail naar praktischehulp@sjaloomheerhugowaard.nl of bel naar 06-45525203.U vindt ons online Paasdienst door in YouTube te zoeken op 'Sjaloom Heerhugowaard'. Op www.sjaloomheerhugowaard.nl vindt u meer informatie over onze kerk.