HEERHUGOWAARD - Ga mee op reis langs de wonderlijke wereld van kunst en techniek! Word een astronaut en vlieg in je zelfgebouwde bruisraket naar de maan. Of ontdek je magische krachten met een oplichtend amulet. We duiken in de wereld van de Middeleeuwen en het Oude Rome en gaan met verschillende materialen – en een gezonde dosis fantasie – aan de slag en maken kennis met de kunst van techniek!

Uitvinder, magiër en ontdekkingsreiziger Tijdens de Serie kunst & techniek voor kids (6-12 jaar) ga je gedurende zes eendaagse workshops aan de slag met de kunst van techniek. Wist je dat je met een mengsel van chemicaliën en de toevoeging van zonlicht de mooiste tekeningen kunt maken? En kan jij het beste wiel uitvinden om jouw machine zélf te laten rijden? Met een gezonde dosis fantasie duiken we in het verleden en worden we echte uitvinders, ontdekkingsreizigers en magiërs!

Workshops en aanmelden De serie gaat op vrijdag 22 januari van start. De verschillende workshops die tijdens de serie aangeboden worden zijn: Blauwdrukken, Het wiel opnieuw uitvinden, Oplichtende amuletten, Wastabletten, Souvenir van de maan en Kunst en vliegwerk. Kijk voor meer informatie over de inhoud van elke workshop, inschrijven en kortingsmogelijkheden op www.coolkunstencultuur.nl, of neem direct contact op met de leerlingenadministratie via bianca@coolkunstencultuur.nl.