HEERHUGOWAARD - De muziekschool is weer open, en dus is het weer tijd voor onze jaarlijkse Open Dag! Zaterdag 12 juni kan jong en oud(er) op reservering bij Cool kunst en cultuur gratis kennis maken met alle instrumenten en docenten. Kom kijken en ontdek het instrument dat bij jou past!

Van accordeon tot viool
Neem een kijkje in de muziekstudio’s en proef van alle instrumenten onder begeleiding van onze enthousiaste docenten. Dit is je kans om in alle vrijheid Cool te ontdekken. Ja je voor bariton, of speel je toch liever klarinet? Van accordeon tot viool, alle instrumenten en docenten zijn aanwezig! Op een later moment in het jaar zal het ook mogelijk zijn om proeflessen te volgen van het cursusaanbod, zoals een proefles Beeldhouwen & keramiek of Musicalklas.

Maatregelen
Reserveren van een (gratis) ticket voor een specifiek tijdslot is verplicht. De Open Dag begint om half 1 en eindigt om 5 uur. Elk ticket geeft toegang tot één persoon. Om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven om een instrument uit te proberen, vragen we je vriendelijk om met maximaal 3 personen te komen. Elk tijdslot duurt 45 minuten en heeft plek voor een maximum aantal van 50 personen.

Reserveren
Wees er snel bij want er is een beperkt aantal tickets beschikbaar! Kijk voor meer informatie en reserveren op www.coolkunstencultuur.nl. De Open Dag wordt volledig volgens de maatregelen van het RIVM georganiseerd.