HEERHUGOWAARD - Van maandag 30 augustus tot en met zaterdag 4 september organiseert Cool kunst en cultuur de Week van de Proefles. Meld je gratis aan voor een proefles en ontdek de cursus die jou het leukste lijkt! Ga je voor Ukelele, Tekenen en Schilderen, of ga je samen met je spruit naar Muziek op schoot voor dreumesen?

Cursussen

Van kunstklassen tot fotografie en van het MetroCoolorkest tot Jacky Roofer’s Big Band; voor jong én oud(er) is er van alles uit te proberen! Maak een keuze uit het uitgebreide aanbod van gratis proeflessen en ontdek de cursus die bij jou past. Je leert de docent kennen, hoort de ervaringen van (oud)cursisten én ontdekt wat de cursus precies inhoudt. Na afloop loop jij geïnspireerd de draaideur weer uit, klaar voor je volgende muzikale of creatieve uitdaging!

Instrumenten uitproberen
Voor de instrumentale lessen en zanglessen nodigen we je uit op zaterdag 4 september voor de Open Dag! Tussen 13:00 en 16:00 uur klinkt er uit elke hoek van Cool muziek en kan je verschillende instrumenten zelf uitproberen. Meld je aan via de website en pak je kans om éindelijk die gitaar uit te proberen, de cello te ontdekken of swingende noten te blazen op de saxofoon!

Rooster en aanmelden

Meer informatie (rooster, aanmelden etc.) over de Week van de Proefles en de Open Dag lees je op www.coolkunstencultuur.nl/educatie. Aanmelden voor een gratis proefles kan door een mail te sturen naar info@coolkunstencultuur.nl.