Er valt momenteel veel sneeuw in de Alpen! De Alpen willen ons namelijk mooie omstandigheden beiden voor als de skigebieden over een aantal weken hopelijk wel open mogen, en we met zijn allen weer kunnen genieten van de sneeuw!


Maar tot die tijd genieten we van de wintersportbeleving bij SkiRun!

Uiteraard in de vorm van onze ski- en snowboardlessen die uiteraard Corona-Proof gegeven worden. Maar het is ook mogelijk om alleen te komen lessen, of samen met je eigen gezin of een eigen select gezelschap. Er worden bijvoorbeeld nú meer privé-lessen geboekt dan voorgaande jaren. Alles is mogelijk bij ons, we geven dit seizoen les op maat als onze klanten daar de voorkeur aan hebben

Voor de kinderen hebben we de komende weken een aantal super leuke kindersportmiddagen in petto! Op een aantal woensdagmiddagen organiseren we een middag vol diverse wintersportactiviteiten. De kinderen gaan snowboarden, skiën en balansoefeningen doen. Alles met het doel om gezellig bezig te zijn!

Een superleuke én leerzame bezigheid voor de (klein)kinderen!

Meer informatie is terug te vinden op onze website https://www.skirun.nl/kindersportmiddag/

Ook dit jaar hebben we uiteraard weer onze gewilde Kerstaanbieding, 4 ski- of snowboardlessen in de kerstvakantie voor maar € 90,- per persoon!

Hoe leuk is het om je techniek bij te houden, ook als je dit jaar misschien niet op vakantie kan of mag. Hoe goed is het als de kinderen blijven leren in plaats van stilstaan, want dat we massaal naar de sneeuw willen is wel bekend!

We hopen jullie de komende tijd te mogen verwelkomen bij onze skischool, tot die tijd zorg goed voor elkaar en geniet van al het moois dat er wel is en nog mogelijk is.