HEERHUGOWAARD - In de serie De Middagen neemt Benno Graas je deze keer mee op een spannende reis. Benno Graas is van beroep vrachtwagenmonteur. Vroeger nam hij alleen de pen ter hand voor het bijschrijven van zijn werkorder. Daar kwam verandering in toen hij zijn reisavonturen met zijn oude 350cc Royal Enfield op papier ging zetten. Hij heeft er meer dan een half miljoen motorkilometers opzitten, ofwel 13 keer de wereld rond. Zijn reizen zorgen voor ongelooflijke situaties, prachtige beelden en geweldige verhalen. Op dinsdag 18 februari vertelt Benno Graas er uitbundig over in de bibliotheek in Heerhugowaard.

Bijzondere reizen
Benno vertelt tijdens zijn lezing over wat hij tijdens zijn motoravonturen zoal tegenkomt aan wilde dieren, bijzondere landschappen, vreemde culturen. Ook allerlei praktische zaken komen aan de orde. Waar zet je je tent op? Wat doe je als je motor stuk gaat in een gebied met wilde dieren? Hoe los je het op als de bergen te steil of te hoog zijn, of rivieren te diep? Wat als de weg bestaat uit modder of los zand, of gewoon geheel verdwenen is? Benno neemt je mee op avontuur.

De Middagen
Bibliotheek Kennemerwaard, locatie Heerhugowaard organiseert iedere maand op een dinsdagmiddag een programma voor senioren met als titel: De Middagen. Deze middagen, van 14.00 tot 16.00 uur, staan in het teken van cultuur en informatie, maar ook gezellig samenzijn en nieuwe mensen ontmoeten.

Aanmelden
U bent van harte welkom op dinsdag 18 februari van 14.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Heerhugowaard, Parelhof 1A.
De toegang is € 5,- inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden kan op www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek (je betaalt met pin).