HEERHUGOWAARD - Verreweg de meeste vissen in onze aquaria vinden hun oorsprong op de continenten Amerika en het vaste land van Azië, terwijl een klein deel in Afrika is te vinden.


Australië en Nieuw- Guinea zijn relatief onbekend in de aquariumwereld, maar wist u dat hier de mooiste vissen worden gevonden?

Rob Uvenhoven heeft op Papua Nieuw- Guinea rondgezworven en weet dus wel wat de meeste aquariumbezitters (nog) niet weten.

Gelukkig heeft hij altijd een fotocamera bij de hand gehad om al dat moois vast te leggen voor het nageslacht en voor iedereen die het wil weten.

Hij neemt de aanwezigen mee op een virtuele reis naar dit grote eiland, en laat hen genieten van de natuur en de schitterende regenboogvissen die hij daar wist te vangen.

Deze lezing wordt gehouden op dinsdag 20 november in buurthuis “De Ezel”, Fabritiuspark Heerhugowaard, en begint om 20.15.De toegang is gratis, en iedereen is van harte welkom.

Voor inlichtingen over deze avond, of over aquariumvereniging Hugo Aqua in het algemeen kunt u contact opnemen met de secretaris: 072-5742751 of neem eens een kijkje op het internet: www.hugo-aqua.nl.