HEERHUGOWAARD - Ben je op zoek naar rust en ontspanning? In de sfeervolle studio van Dru Yoga Heerhugowaard worden verschillende yogalessen gegeven. Om mee te doen hoef je niet lenig te zijn: yoga is bewegen binnen de eigen mogelijkheden en kan het lichaam helpen weer in balans te brengen.

Er zijn lessen Dru Yoga, Hatha Yoga, Stoelyoga, Dru Yoga en Meditatie, Dru Yoga Restorative, Zwangerschapsyoga, Kinderyoga en Tieneryoga. Naast de yogalessen kun je ook terecht voor Quantum-Touch, Quantum-Allergy, Touch for Health en Reiki behandelingen. Alle behandelingen zijn erop gericht om de energie beter te laten stromen, blokkades op te heffen of te verminderen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Op zaterdag 6 oktober organiseert Dru Yoga Heerhugowaard een open dag in het Zakenstation. U bent 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom om kennis te maken met ons team en gratis proeflessen te volgen. We hebben een leuke aanbieding als u zich inschrijft voor de yogalessen of een afspraak maakt voor een behandeling. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Voor meer informatie www.druyogaheerhugowaard.nl of 06-51875094
Dru Yoga Heerhugowaard - Zakenstation Unit 239 – Stationsplein 99 – 1703 WE Heerhugowaard.