ALKMAAR - Rechtbank Noord-Holland opent de deuren van de rechtbanklocatie in Alkmaar tijdens de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen! Op zaterdag 23 maart ben je tussen 12.00 en 17.00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen in het gebouw, de zittingszalen en het cellencomplex.


Kom Binnen bij Bedrijven Dagen

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met de werkgevers in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden een kans te bieden. Om leerlingen en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden en buren met trots het bedrijf te laten zien. Zie ook kbbbd.nl.

Kom je ook?

Rechtbank Noord-Holland ontvangt geïnteresseerden graag! Je kunt 2 verschillende nagespeelde zittingen bijwonen, met de politie een rondleiding door het cellencomplex doen, vragen stellen aan een rechter en kinderrechter en een selfie maken in een echte toga. Bekijk voor je bezoek het programma op de website. Heb je interesse in een carrière bij onze rechtbank? Verschillende collega's staan je graag te woord om de mogelijkheden te bespreken en over hun ervaring te vertellen.

Je kunt je aanmelden, maar ook zonder aanmelding ben je van harte welkom.