HEERHUGOWAARD - Op zaterdag 11 mei houdt de Volkstuindersvereniging De Groene Waard haar jaarlijkse plantjesdag. Vanwege het 50-jarig bestaan van de vereniging is deze dit jaar groter van opzet dan andere jaren.

Naast de mogelijkheid tot het kopen en ruilen van plantjes zullen ook andere activiteiten georganiseerd worden om u kennis te laten maken met de verschillende facetten van het volkstuinieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zelf vervaardigen van crèmes en zalfjes met planten en kruiden uit eigen tuin. Ook zullen er diverse activiteiten en workshops georganiseerd worden en zijn er leden van het bier- en wijngilde alsook een imker aanwezig om u van de nodige informatie en lekkernijen te voorzien.

Uiteraard kunt u op deze dag ook een kijkje nemen op een van onze complexen en zullen leden van het bestuur aanwezig zijn om u te informeren over de vereniging en mogelijkheden tot het huren van een volkstuin.

De Open Plantjesdag vindt plaats op 11 mei a.s. van 10.00 – 15.00 op het complex Molenkrocht, Middenweg 402 in Heerhugowaard.

Wilt u nu al informatie over de vereniging, kunt u terecht bij het secretariaat: secretaris@degroenewaard.nl