Voor Paul Rookhuijzen is het zo langzaam aan wel tijd het iets rustiger aan te gaan doen en vooral de tijd te gaan besteden aan zijn grootste liefhebberij: motorrijden in al zijn facetten (rijbewijs-opleidingen, trainingen). Daarnaast blijft hij ook brommeropleidingen geven en natuurlijk de aanhangerlessen!

In Emiel Mulder is een opvolger gevonden die onder dezelfde naam, verkeersschool RoAD, de auto-opleidingen gaat leiden! RoAD blijft dus bestaan, echter onder leiding van Emiel. Paul gaat gaat verder door onder naam RoAD, motor-en brommeropleidingen. De motor-en brommeropleidingen worden vanaf 1 juli a.s. verzorgd vanaf de locatie van Axel's Bikeshop, Pascalstraat 8 te Heerhugowaard.

De autorijschool heeft op 1 juli 4 vaste instructeurs en 3 stagiaires. Deze 3 zullen eind van de zomer ook inzetbaar zijn, waardoor nog slagvaardiger lessen kunnen worden ingepland en wachttijden tot het verleden behoren.

Nieuw is dat Verkeersschool RoAD als eerste rijschool in de regio met de nieuwste MercedesEQA volledig elektrisch gaat rijden!

Vanwege de splitising van de Verkeersschool zijn er vanaf 1 juli 2 telefoonnummers:
Emiel Mulder: 06 27133647 voor verkeersschool RoAD (auto)
Paul Rookhuijzen: 06 44974710 voor RoAD motor-en brommeropleidingen.

De website zal binnenkort worden aangepast aan de actuele situatie per 1 juli a.s., waardoor ook via dat medium duidelijk is waar men terecht kan voor welke opleiding.