HEERHUGOWAARD - Op zaterdag 2 maart geeft een wijkverpleegkundige van Evean informatie over zorg voor ouderen in de bibliotheek. Hoe ziet de zorg er in de toekomst uit? Is er nog wel zorg als wij ouder worden? En wat is er nu mogelijk voor mijn ouders? De wijkverpleegkundige geeft deze middag informatie over belangrijke thema's, zoals huisvesting, mantelzorg, preventie en (digitale) zorghulpmiddelen. Ze geeft tips uit de praktijk om zo lang mogelijk zelfredzaam en veilig thuis te kunnen blijven wonen.

Aanmelden

Wil je meer weten over zorg voor ouderen? Nu en in de toekomst. Meld je aan. Je bent van harte welkom op zaterdag 2 maart van 11.00 – 12.00 uur in de bibliotheek in Heerhugowaard (Parelhof 1A). De toegang is gratis maar aanmelden is gewenst. Dat kan via bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek of door te bellen naar 072 – 515 66 44.

Health Podium


Vanuit het preventieakkoord Dijk en Waard worden er in het voorjaar tal van activiteiten georganiseerd rondom gezondheid. Het Health Podium is één van die activiteiten. Het Health Podium in de Bibliotheek Kennemerwaard is een fysiek podium waar mensen toegang hebben tot informatie en activiteiten die gericht zijn op gezondheid en welzijn. Hier worden workshops, lezingen en bronnen aangeboden om mensen te inspireren en te informeren over een gezonde levensstijl en zelfzorg.