HEERHUGOWAARD - Een bibliotheek is meer dan een plek waar je boeken kunt lenen. Jumbo Monique is een plek waar je meer kunt doen dan alleen de boodschappen. De bibliotheek en Jumbo slaan namelijk hun handen inéén in een nieuw gaaf project. Een pop-up PrutsHub in de kerstvakantie. Het PrutsHub is een plek waar kinderen en ouders spelenderwijs kunnen kennismaken met programmeren. Deze pop-up PrutsHub staat op 23, 27 en 30 december in Jumbo Monique in Heerhugowaard en is een initiatief van Bibliotheek Kennemerwaard. Kom jij ook lekker prutsen in de kerstvakantie?

Leuke uitdagende materialen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar
Ben je nieuwsgierig naar techniek, programmeren en robotjes? Kom dan naar deze PrutsHub. Je gaat spelenderwijs aan de slag met programmeren. Met leuke uitdagende materialen zoals Ozobots, Little Bits, Beebot, Co-de-Rups, ballon auto’s, Lego Duplo Coding express en nog veel meer.

Wanneer en waar?
Nieuwsgierig geworden? Kom dan samen met je kind naar de PrutsHub in Jumbo Monique.
Je hoeft niet te reserveren en meedoen is helemaal gratis. De pop-up Prutshub is geopend op 23, 27 en 30 december van 10.00 tot 14.00 uur in Jumbo Monique in Heerhugowaard, Middenweg 245.