NOORD SCHARWOUDE - Op 11 mei staat Geestemerambacht in Langedijk bol van truck- en tractorpulling. Voor de derde keer wordt op deze locatie Power Valley georganiseerd.

Power Valley is een evenement dat voor het hele gezin fantastisch is. Het enige truck- en tractorpulling evenement in Noord-Holland dat aangesloten is bij de Nederlandse Truck- en Tractorpulling Organisatie is mede bekend van tv-uitzendingen bij RTL7. Hoofdsponsor is ook dit jaar weer de firma Van der Sluis. Deze partner is gespecialiseerd in landbouwmechanisatie, intern transport, constructie, reiniging en tuin- en park. Met vier vestigingen zijn zij goed vertegenwoordigd in Noord-Holland.

Het spektakel op de Argos Oil baan en de Unishore baan staat centraal op zaterdag 11 mei. Naast standaard tractoren kunnen de bezoekers ook genieten van machines met bijna 10.000 pk. Liefhebbers van trucks worden goed verwend bij Power Valley. Naast de wedstrijd van Sport Trucks zijn een ruim aantal showtrucks te bezichtigen. Voor de kinderen is er extra vertier, want in het Verberne-Baron kinderparadijs kunnen zij genieten van een hindernisbaan, springkussen, een grote zandbak en clowns om te schminken.

Het terrein is om 13.00 uur geopend. De wedstrijden beginnen om 14.30 uur. De geplande eindtijd van de wedstrijden is rond 20.00 uur. Voor degenen die hierna een feestje willen bouwen zijn na afloop van de wedstrijd welkom in de feesttent. Hier zorgen Coverband 8-PM en DJ Jacco voor de muzikale invulling.

Kinderen onder 10 jaar kunnen de wedstrijd gratis bezoeken. Jeugd van 10 t/m 17 jaar betaald € 6,- en de toegangsprijs voor volwassenen is € 16,-.

Meer informatie: www.powervalley.nl.