HEERHUGOWAARD - De Intersteno Internet Contest 2020 - komt er aan en twee (oud) cursisten van Typisch Ellie uit Heerhugowaard doen mee. Op 29 mei 2020 gaan Naomi Snijder (huidig Nederlands kampioen typen) en Aynoor Ashek (huidig cursist bij Typisch Ellie) de online uitdaging aan om zo snel en nauwkeurig mogelijk te typen. Ze nemen het op tegen typetoppers uit landen als Argentinië, Spanje en Japan. Het huidige record van Naomi, de Nederlandse kampioen, ligt op 396 type-aanslagen per minuut, op een tekst van 10 minuten!


Wil je kans maken op een typecursus ter waarde van € 185,--? Beantwoord dan de volgende vraag: "Hoeveel type-aanslagen per minuut typen Aynoor en Naomi samen tijdens het WK?" Laat hieronder in een reactie weten hoeveel type-aanslagen jij in totaal verwacht. De persoon wiens antwoord het dichtst bij ligt, wint de cursus. Naar verwachting wordt de uitslag half juni bekend gemaakt.

Wil jij ook leren typen of weet jij iemand die graag wil leren typen bij de 3e type-opleider van Nederland en de opleider van de Nederlands kampioen tot 14 jaar, doe dan mee. Like, deel en reageer!