BROEK OP LANGEDIJK - Tijdens de voorjaarsvakantie kan er bij Museum BroekerVeiling weer volop worden genoten van extra kinderactiviteiten bovenop het dagelijkse museumprogramma. Speurtocht, knutselen, koekjes bakken en kaarsen maken. Zo is er bijna iedere dag wel iets bijzonders te doen. Nieuw is het PROEFlab!


Op verschillende dagen in de Voorjaarsvakantie kun je allerlei verrassende groente experimenten doen en noemen we je Gronderzoeker en Etenschapper!

Tijdens het bezoek aan het museum kan je met een audiotour (die zowel een kinder- als een volwassenversie heeft) mee met tuinder Arie. Hij neemt je mee naar allerlei interessante plekken in en rondom het museum. Verder is er dagelijks de demonstratieveiling; neem plaats in de veilingbanken en druk op het juiste moment! Als kers op de taart vaar je mee in de rondvaartboot door het Rijk der Duizend Eilanden waarbij de kapitein vertelt over de duizenden eilandjes die er vroeger waren.

Op verschillende dagen is er de mogelijkheid om koekjes te bakken. Woensdagmiddag 1 maart kunnen de mooiste kaarsen worden gemaakt en donderdag 2 maart wordt er geknutseld. Van woensdag 1 tot en met vrijdag 3 maart zijn er voorleesmiddagen. En zo is er nog veel meer tofs te beleven.

Tijdens de openingstijden van het museum is er uiteraard ook genoeg tijd om even uit te rusten en te genieten van koffie en huisgemaakte appeltaart of een heerlijke, gezonde lunch!

Kijk voor meer informatie over de activiteiten en openingstijden op onze website: www.broekerveiling.nl/evenementen