HEERHUGOWAARD - Op de locatie Han Fortmann van het Trinitas College, gevestigd aan de Beukenlaan te Heerhugowaard, wordt op 13 oktober een grote reünie gehouden.De reünie vind plaats in het kader van het 45-jarige jubileum van de school. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en er is een speciale reünie-website aangemaakt.

Op deze website, https://reuniehanfortmann.nl/, valt het volgende te lezen:

Beste oud-Han Fortmannleerling,

Ligt je middelbareschooltijd al heel lang achter je? Of ben je eigenlijk nog maar net van school? Hoe dan ook, als het je leuk lijkt om je oud-klasgenoten weer eens te ontmoeten, of bijvoorbeeld nog eens met een leraar te praten, dan is dit je kans! In het kader van het negende lustrum organiseert het Han Fortmann op 13 oktober 2018 een grote reünie.

De reünie zal plaatsvinden in het schoolgebouw aan de Beukenlaan in Heerhugowaard en is bedoeld voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers van het Han Fortmann. De reünie begint om 16.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Het wordt een gezellig weerzien onder het genot van een hapje en een drankje.

De kosten voor de deelname aan de reünie bedragen € 10,--. Hiervoor krijg je een entreebewijs entwee consumptiebonnen. Tijdens de reünie zijn extra consumptiebonnen verkrijgbaar.

Als oud-leerling word je van harte uitgenodigd om je in te schrijven voor deze reünie. Bij inschrijven kun je een toegangskaart bestellen. Je kunt direct via iDealbetalen, waarna je het toegangsbewijs per e-mail toegestuurd krijgt.

Oud-medewerkers krijgen een persoonlijke uitnodiging. Mocht jij, als oud-medewerker, onverhoopt niets hebben ontvangen, meld je dan aan via reuniehf@trinitascollege.nl.

Wij proberen via allerlei kanalen zoveel mogelijk potentiële reünisten erop te attenderen dat er een reünie georganiseerd wordt door hun oude school. Helaas komt het voor dat we mensen niet kunnen bereiken. Daarom verzoeken we je om het nieuws zoveel mogelijk rond te vertellen of te delen via Facebook, LinkedIn of Schoolbank. Probeer alle oud-klasgenoten op te trommelen om gezamenlijk naar de reünie te komen. Ken je mensen die nog van niets weten? Wijs hen dan op deze website: www.reuniehanfortmann.nl

Heb je vragen of opmerkingen over de reünie? Bel dan niet de school, maar neem contact op met de reüniecommissie: reuniehf@trinitascollege.nl.

Wij als organisatoren hebben er zin in en hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op zaterdag 13 oktober 2018!