HEERHUGOWAARD - Zaterdag 17 november heeft Ruiter Dakkapellen haar nieuwste showroom in Eemnes geopend. In de showroom hebben klanten de mogelijkheid om de grote verscheidenheid in dakkapellen en accessoires op ware grootte, en binnenkort ook in Virtual Reality, te bekijken. Met de adviseur stellen ze hier hun dakkapel samen op basis van hun eigen wensen en specificaties.


Centraal gelegen
Rick Coreelmont, directie Ruiter Dakkapellen: “Met de opening van Eemnes bedienen we regio Utrecht, Gooi, Amersfoort en Almere nu nog beter. Er is veel vraag in deze regio’s. Voorheen moesten klanten uitwijken naar bijvoorbeeld IJsselstein of Nieuw Vennep voor een dakkapel advies. Nu bieden we ze ook een mogelijkheid dichter bij huis”. Naast de eerder genoemde showrooms heeft Ruiter locaties in Purmerend, Hoorn, Heerhugowaard, Barendrecht en dealers buiten de randstad.

Kwaliteit
Ruiter plaatst jaarlijks 3500 dakkapellen. Daarmee is het bedrijf marktleider in Nederland. In de fabriek in het Noord-Hollandse Ursem worden de dakkapellen prefab gemaakt. “De ontwikkelingen in de bouw gaan heel snel. Bij Ruiter innoveren we continue en blijven we de markt altijd een stapje voor. We streven naar de beste kwaliteit. Dat betekent dat we onze producten met passie en vakkundig produceren met uitsluitend de beste materialen en vakmensen. Daar doen we geen concessies in en daar zijn we trots op.”

Krapte op de woningmarkt
Ruiter Dakkapellen biedt met haar product een goede oplossing voor het huidige probleem op de woningmarkt. “Door de woningkrapte hebben veel mensen niet de mogelijkheid om te verhuizen, terwijl ze misschien wel groter willen wonen. Door te kiezen voor een dakkapel creëer je een zee aan ruimte, maar wel in je vertrouwde woning en omgeving. Een perfecte oplossing dus als je een extra slaapkamer of thuiskantoor wilt creëren.” In de showrooms krijgen klanten betrouwbaar advies: “Er zijn veel zaken om rekening mee te houden bij de aanschaf van een dakkapel. Denk aan een eventuele vergunning, de constructie van de woning en materiaalkeuze. Wij ondersteunen onze klanten tijdens het gehele proces”.

Over Ruiter Dakkapellen
Ruiter Dakkapellen is al meer dan 40 jaar een echte dakkapel specialist. Door ons volledig toe te leggen op het vervaardigen van dit ene product, kunnen wij kwaliteit garanderen. Logisch, we doen immers niet anders! Alle dakkapellen en dakopbouwen worden met de grootste zorg op maat gemaakt, volledig volgens specificaties van de klant in onze gespecialiseerde fabriek. Van een kunststof dakkapel tot houtlook of red ceder hout. Wij plaatsen gemiddeld meer dan 3500 dakkapellen per jaar.

www.ruiterdakkapellen.nl