HEERHUGOWAARD - Geniet je ook zo van het populaire programma ‘Het perfecte plaatje’ en wil je zelf ook alles leren over jouw camera? Schrijf je dan nu in voor de eendaagse workshops Fotografie bij Cool kunst en cultuur.

Achter de lens
Het perfecte plaatje schiet je niet zomaar. Want moet het voorwerp dat je wilt fotograferen juist op de voor- of achtergrond? En waar moet je staan om het voorwerp scherp in beeld te brengen? Tijdens de workshop Scherpte & diepte op zaterdag 14 november maak je kennis met de rol van de lens, ontdek je de mogelijkheden van jouw camera en leer je de juiste keuzes te maken.

Op zaterdag 28 november is het tijd om handmatig aan de slag te gaan. Kom uit je comfortzone en leer je camera op een heel andere manier te gebruiken. Af van de brave automatische stand en regel voortaan zelf alle instellingen. Voor je het weet schiet jij het perfecte plaatje!

Inschrijven
Kijk voor meer informatie over inschrijven, tarieven en de kortingsmogelijkheden met bijvoorbeeld de Huygenpas op www.coolkunstencultuur.nl. Je kunt ook contact opnemen met Bianca Laan (leerlingenadministratie) via bianca@coolkunstencultuur.nl.