ALKMAAR - Smaakmakend Festival is terug op een unieke locatie, namelijk het buitenterrein van sportcomplex De Meent. Op de betonnen baan waar in de winter ijs ligt, komen nu verschillende foodtrucks zoals Surinaams, luxe Hotdogs, Hamburgers, Sushi, Indonesische en Thaise gerechten, en nog veel meer. Zaterdag en zondag is er ook een Ibiza markt en braderie. Voor de kinderen worden er diverse activiteiten georganiseerd door Alkmaar Sport.

De toegang is geheel gratis! Voor Smaakmakend festival hoeft niet getest te worden, hierdoor moet wel de 1,5 meter afstand aangehouden worden en zijn vaste zit of sta plaatsen verplicht. Ook zal er bij de ingang een kleine gezondheidscheck zijn d.m.v. wat vragen. Kom lekker bourgondisch eten en drinken met het hele gezin en maak er een heerlijke dag van!

Progamma:
Vrijdag 27 Aug:

Smaakmakend Dinnershow met o.a Johnny Rosenberg die langs de tafels komt en onder andere nummers gaat zingen van Michael Bublé, Frank Sinatra, e.v.a.

Zaterdag 28 en Zondag 29 augustus:
Voor de kinderen jong en oud, worden er diverse activiteiten georganiseerd door Alkmaar Sport. Denk hierbij aan springkussens, stormbanen, voetbal. Alle kinderactiviteiten zijn geheel gratis!

Voor de muziek hebben we deze dagen "De Singeltjesklubb"! Dit is geen club voor alleenstaande singels maar een uniek muziek evenement en heeft allemaal te maken met muziek singeltjes, muziek van zwarte of zilveren schijf. Bezoekers kiezen zelf in de vele bakken met alle genres muziek, een vinyl of cd singel uit en deze wordt gedraaid door de dj. Een levende juke box dus!

Zondag 29 augustus live Mike Peterson en Ruud Versteeg.

Ook zijn er deze dagen een Ibiza markt en braderie op het terrein. En natuurlijk zijn de Foodtrucks en de mega lange Bar ook geopend.

Openingstijden:

Vrijdag: 17:00 t/m 23:30
Zaterdag: 13:00 t/m 23:30
Zondag: 13:00 t/m 22:00